Tarieven.

Particulier

Zakelijk

Losse sessies aanvullend op, of na afronding van, een eerder individueel traject zijn ook mogelijk. Informeer daarvoor gerust naar de tarieven.

 

 

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Mogelijkheden voor vergoeding

Zakelijk

De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

Particulier

Wanneer je de coaching zelf betaalt, kun je deze inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Voor meer informatie hierover, kun je contact opnemen met de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden coaching regelmatig vanuit arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. In veel bedrijven is er budget voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hieronder vallen alle vragen die betrekking hebben op fysieke- en lichamelijke gezondheid, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, kwaliteiten en competenties. 

Contactgegevens

Shining Eyes | Coaching en Training

E: birgit@shining-eyes.nl
T: +31628437479
KvK: 84977566

Locatie

Coaching en training vanuit Shining Eyes vindt voornamelijk plaats op locaties buiten (denk aan bos, natuurgebied, park, e.d.) en is derhalve niet gebonden aan een vaste standplaats of omgeving.

Bewustzijn en zingeving

In veel studies is aangetoond dat een scherper bewustzijn en een grotere focus op zingeving sterk bijdragen aan geluk. Toch rennen we maar door en staan we te weinig stil bij wat er gebeurt in ons leven. Is dit bij jou ook het geval en wil je dit veranderen? Samen met de coach kijk je naar je werk en leven. Je observeert je gedachten en gevoelens en de betekenis daarvan voor jouw welbevinden. Dankzij dit bewustzijn verstevig je het contact met jezelf en sta je (weer) aan het roer van je eigen leven. Ook als er tegenslagen en uitdagingen op je pad komen.

Veerkracht

Soms heb je het gevoel dat het elastiek te veel is uitgerekt. Je krijgt jezelf niet meer ‘opgepept’ en kleine gebeurtenissen kunnen je al van streek maken. Je incasseringsvermogen lijkt uitgeput en je krijgt steeds vaker te horen dat je je druk maakt ‘om niks’. Coaching kan je helpen om meer veerkracht te ontwikkelen. Je bent je meer bewust van je valkuilen en kunt de uitdagingen van het leven en werk weer makkelijker aan. Door samen met de coach te kijken naar onderliggende patronen, neemt je veerkracht niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn toe.

Balans werk en privé

Een goede balans tussen werk en privé… Je weet dat het belangrijk is, maar krijgt het niet goed voor elkaar. ‘s Avonds ben je uitgeblust. En op je werk functioneer je minder goed dan je zou willen. Met de coach onderzoek je de balans in je leven. Je ontdekt welke valkuilen of stressoren de balans verstoren. Je kijkt naar je energie en de verdeling ervan. En je leert hoe je anders kunt aankijken tegen verplichtingen en waar de ruimte zit voor een gezondere balans. Dat geeft energie.

Communicatie en interactie

Miscommunicatie, een misverstand, irritaties… Het is niet vreemd als je hier wel eens mee te maken krijgt. We luisteren soms maar half, vullen in voor de ander of zijn gewoonweg niet duidelijk in onze communicatie. Met je coach onderzoek je hoe effectief jouw wijze van communiceren is en hoe de interactie met anderen verloopt. Ben je zuiver en bewust in je waarneming? Wordt je boodschap goed begrepen en bereik je wat je wilt met je gesprekken? Zorg je voor een goede balans tussen praten en diepgaand luisteren? Met coaching ben je snel bij de kern en dat levert je veel op.